noua reclama windows – beach ball

da, e funny. dar numai pentru cei care inteleg oarecum despre ce e vorba. deci mult prea geeky ca sa fie virala.

 

pentru cei care nu stiu despre ce e vorba – “spinning beach ball of death” este oarecum echivalentul mac pentru “Blue screen of death”, adica asta vezi in rarele momente cind cind iti moare mac-ul: o rotita colorata care se invirte.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Se pare ca le-a ajuns celor de la ms… au intrat in joc… e prea subtila reclama pentru cineva care nu a folosit niciodata mac.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*