iOS 7 Concept

Daca Apple a vazut video asta si nu l-a angajat inca pe designer cred ca ar fi cazul sa o faca acum. Asta este genul de concept care imi place: curat, elegant, simplu si care cuprinde toate chestiile care ne lipsesc din iOS.

Designul este facut de F. Bianco. Naspa melodie…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Frumoasa treaba. Sper ca o sa avem ceva similar si chiar mai mult cand se va lansa iOS7.

    Iar melodia e chiar foarte buna.

  2. Mai bine faci swipe pe iconita decat sa dai 2 clickuri pentru acel meniu aditional.

  3. Interesanta treaba dar faza cu setari arata in Concept ca la telefoanele Android :) nimic nou, doar cateva shortcut in plus.
    Nu duc lipsa la asa ceva.

    Piesa e buna, cum de nu`ti place :))

1 Trackback / Pingback

  1. Toggles pentru iOS 7 (concept) | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*