Exclusiv: Pe urmele Apple: de la garajul lui Steve la Cupertino

Am pornit pe urmele Apple de la garajul in care Steve Jobs si Steve Wozniak au dezvoltat primul computer, pina la Sediul actual al companiei de pe 1 Infinite Loop, Cupertino, California.

Magazinul de linga sediul Apple este singurul din lume care are spre vanzare suveniruri si haine inscriptionate cu sigla Apple.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

12 Comments

 1. Salut, foarte frumos….multumim ca ti-ai facut timp sa filmezi pentru noi.
  Keep up the good work ;)

 2. subscriu lui Dorin, se vede background-ul in TV si munca de teren pe care ai facut-o in trecut. dar ce spui totusi de un microfon de tip lavaliera, nu ti-ar fi util in astfel de situatii ?
  cele bune

 3. sal

  fain tare reportajul

  ar fi frumos daca din cand in cand ai adauga cate unul(reportaj) macar unu pe luna si ai putea sa faci un review sau nust…ceva interesant, ce zici?

5 Trackbacks / Pingbacks

 1. 2010 boio.ro Awards | boio.ro
 2. Inca un motiv sa-mi iau Toyota Prius | boio.ro
 3. Viitorul sediu Apple | boio.ro
 4. Apple a montat banner-ul evenimentului » Dante's Blog - iPhone ruined my social life!
 5. Pe urmele lui Steve Jobs | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*