Pe urmele lui Steve Jobs

Pina in urma cu sase – sapte ani nu auzisem de Steve Jobs. Pina in ianuarie 2007 nici nu am scris despre el, dar dupa lansarea primului iPhone totul s-a schimbat. De atunci ii urmaresc fiecare cuvint cind urca pe scena si de fiecare data asteptam sa aud acele 3 cuvinte: “One more thing…”

Discursul lui de la Stanford a fost si a ramas cel care m-a miscat cel mai mult si, in urma cu un an faceam si eu traseul lui Steve Jobs de la garajul unde a inventat primul computer si pina la Cupertino, California. Pot sa spun ca ala a fost unul dintre momentele in care am fost cel mai aproape de Steve. Nu stiu daca era in sediul Apple la doar o suta de metri de mine, dar stiu ca tot ceea ce vedeam acolo era creatia lui.

De la Steve Jobs am invatat ce inseamna simplu si elegant. Am invatat sa fiu mai exigent cu mine si corect cu altii, am invatat sa caut mereu perfectiunea si sa nu fac rabat de la calitate atunci cind vine vorba de ceea ce produc.

Steve Jobs este pe lista persoanelor care mi-au influentat pozitiv viata, dar este singurul pe care nu l-am intilnit fata in fata.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Wow, nice, am umblat vreo 6 luni prin Orange County dar n-am avut ocazia sa trec mai sus de Santa Clarita. Dar intr-o zi cu siguranta voi ajunge si pe acolo. :)

  2. In cateva cuvinte, pot sa spun ca ma regasec in felul in care ai descris relatia cu Steve si Apple.
    Pana nu demult am fost fidel unei alte marci de telefoane, dar de cand am trecut la Iphone, ma bucur in fiecare zi de el si ma gandesc cu multa admiratie la acest om care acum nu mai este preintre cei vii, dar va fi totusi mereu printre noi prin ceea ce a facut.
    Chapeau, Steve!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*