Ce inseamna sa lucrezi la Apple

Apple a modificat pagina de angajari. Clipuri noi si informatii mai simple de revizuit. Clipul de prezentare al job-urilor din magazine spune totul. Sign me up! :)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

2 Comments

  1. Este tipic politicii de marketing din ziua de azi. Oricarui contabil ii pui numele de direcetor economic si orice vanzator este creative, specialist sau cum le mai spune in clipul de mai sus pentru a-i motiva psihologic sa munceasca mai mult, titlul facandu-i mai responsabili printr-un nume ce inspira prestigiu. E ideea de a face marketing astazi, determinandu-te pe tine ca individ sa vezi in firma respectiva propria ta familie si sa muncesti ca atare. O sa spui ca nu sunt simpli vanzatori si etc. Ok – sunt intruiti si unsi cu toate alifiile, insa principiul pe asta se bazeaza. Si asta se intampla in toate multinationalele, nu doar la Apple. Daca pe toti cei de mai sus ii intrebi de familiile lor, isi vor pierde entuziasmul. Poate pentru ca in familie nu le da nimeni titlul de Genius ca sa produci gratis mai multi bani! Dar e doar parerea mea….

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*