10 Comments

 1. Vorbim de acelasi Prius?

  Adica urata, scumpa, cu finisaje ieftine/urate si performante nedemne de mentionat?

  Stiu… crezi ca salvezi planeta, dar e o iluzie. Nu crede ce scrie pe ambalaj.

  Cat despre camera de mers inapoi cu ghidaj, cred ca era de 10 ani pe BMW seria 5 si multe modele Audi.

  Vezi ca a aparut Lexus CT200, e mai spalata.

 2. Interesant, am vazut un filmulet in care Volkswagen prezenta acest lucru si spuneau ca vor fi primii care vor introduce asta.

  PS: Acum sunt multe masini care fac asta. (Si Tiguan-ul face asta)

 3. E superba jucaria.. E convertita in GPL-hybrid si functioneaza si cu GPL…
  Daca ai probleme cu piesele, le gasesti cu usurinta la salvage-urile din SUA. Eu am cumparat anul trecut un intreg motor termic cu 400USD pt. un prieten ce avusese dauna totala la masina lui.

  Recomand masina cu incredere!

 4. @Andrei Dan: gusturile nu se discuta. Cel putin in privinta urateniei unei masini. Am vazut persoane carora le place Dacia, de exemplu :) Eu confort, nu viteza si nici nu ma intereseaza sa salvez planeta. Nu am bani de Audi sau de BMW, dar Prius chiar imi place. Daca ar fi sa aleg, un VW Golf 4 sau 5 e masina mea preferata, dar trebuie sa evoluam.

 5. Tiguan-ul spre exemplu iti gaseste locul de parcare singur… tu doar tre sa bagi in marsarier si apoi sa accelerezi. Nu trebuie sa stai sa setezi tu pe unde sa mearga masina… Mergi pe langa masini si cand gaseste un loc suficient de mare te anunta… apoi decat bagi in marsarier si iei mana de pe volan! Desi am aceasta functie pe masina, nu am folosit-o niciodata. Fara sa jignesc pe cineva, dar mi se pare o functie special conceputa pentru femei.

 6. In 10 ani datorita acestor optionale nu vom reusi nici sa plecam din loc cu masina …(ne vom pierde reflexele)E interesanta optiunea,dar doar pentru cei mai neindemanatici dintre noi.(parerea mea cel putin)

 7. @Iry: e ca si cum ai zice nu mai stim sa mergem pe jos pentru ca au aparut masinile. Eu sunt adeptul elementelor de siguranta si al astfel de jucarii in masini. Adu-ti aminte cum era sa tragi de un volan de Dacia sau de Matiz fara servo directie si cum e sa il invarti cu degetul mic. In 10 ani, parcarea asistata va fi un standard la orice masina.

1 Trackback / Pingback

 1. Parcare automata cu Toyota Prius « molnART.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*