euro 2008

nu ma pricep la fotbal dar cind vad cu ce echipe am cazut pot ei eu sa-mi dau seama ca nu prea avem sanse.

unde sunt hagi, lacatus, gica popescu de alta data…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Hagi, ala care a fost in generala in care am invatat si eu si a uitat de unde a plecat? Ala de s-a trezit direct vedeta? Ala care a renuntat la orasul sau natal in favoarea banilor? Ala care trecea la toate materiile aducand branza la scoala, asa cum imi povesteau majoritatea profesorilor care i-au fost si lui profesori ? Hagi joaca bine fotbal, dar in rest, E UN NIMIC!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*