Politia Locala isi dovedeste incompetenta

Un video postat pe Facebook arata cum mai multi politisti locali (adica angajati ai primariei) de la Sectorul 4 Bucuresti isi fac meseria.

Agresivitatea lor este intrecuta doar de incompetenta si ne-cunoasterea legilor.

Cel care a postat acest clip spune:

“Politia Locala Sector 4 in actiune hartuind un sofer care nu vroia sa i se ridice masina, tine-ti cont ca soferul era la fata locului cu masina deschisa cand i au ridicat-o, nu a venit dupa ce a fost ridicata masina”

Nu stiu cine ii angajeaza sau instruieste pe acesti politisti locali. O buna parte din cei din Constanta, de exemplu, sunt genul de militieni care stau numai la panda ca sa dea amenzi si sunt buni de scandal ca ultima precupeata din piata.

In cazul in care clipul nu este vizibil aici, il poti vedea direct pe Facebook.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

 1. Sunt curios cum reactiona politia in statele unite.
  eu cred ca politia romana este prea blanda.
  am vazut cand un cetatean a aratat degetul mijlociu unui politist (in SUA) si in a doua secunda era la pamant incatusat si si-a luat si niste bastoane in freza.
  si asa mi-se pare corect.
  in shimb in bucresti (langa piata domenii) cand voiau sa ridice masina parcata in mijloculu drumului (dupa care s-a facut coloana si claxoana cat soferul facea cumparaturi) politia a fost fugarita de pietari si trecatori.
  eu nu vreau sa traiesc asa

 2. Esti super tare ai postat un film care necesita Flash Player pe un site dedicat Apple.

 3. in Austria e lege, daca stai in masina si vine sa-ti ridice masina atunci pleci .. nu ai treaba, dar daca incepe sa-ti ridice masina si apoi vi tu.. e prea tarziu, asta e valabil peste tot zic eu.

  La faza asta cu Video cred ca politistii au lipsit de la antrenamente, da stai… iti trebe Politie si Jandarmi ca sa ridici o masina? Apoi te mai plangi ca Tara e in criza… cata nebunie.

 4. Nu mai confundați gardienii primăriilor cu adevărații polițiști. Dacă tot vreți să faceți ceva, semnați petiția on lineprivind desființarea așa zișilor ”polițiști locali”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*