distractie cu functionarii americani

credeam ca numai romanii sunt asa. dar se pare ca fiecare tara ii are pe ai ei.

am sunat la bank of america sa-mi rezolv nicte probleme cu ei. dupa 3 minute de “discutat” cu robotu am reusit sa dau de un angajat. a inteles ce vreau si m-a redirectionat catre departamentu in cauza.

acolo am dat de o tanti care dupa voce era de culoare. genu de persoana pusa pe scandal. si daca nu eram client cred ca mi-ar fi trantit telefonu in nas.

ce mi-a placut mai mult este ca femeia a stiut ca nu sunt cetatean merican si imi vorbea ca unui handicapat, silabisindu-mi intrebri scurte. nush ce era in capu ei. probabil vroia sa inteleg ce zice. cind am inceut insa sa vorbesc mai mult decit ea si sa o intreb ce si cum si sa ii cer sa-mi faca anumite schimbari la conturi si-a dat seama cu cine are de a face si a schimbat tonul.

anyway dupa o discutie de 20 minute am reusit sa fac ce vroiam.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*