7 Comments

  1. Anul acesta am inteles ca nu s-a organizat concursul Miss World in Romania. Scrie si pe http://www.evz.ro ca domnisoara cu pricina a fost trimisa in urma unei selectii “ad-hoc” :))) …. hahaha … ce s-a nimerit ea dragutza acolo la selectie? Oare cine o sustine si de ce nu sunt trimise fete frumoase>? Ca anul trecut … cand Romania a luat locul 2 la Miss World!

    si apropo de comentariul: “e model de 4-5 ani” ….. e dansatoare pe boxe in The Office in Bucuresti …..

  2. si inca danseaza f bine,si mai si e model de catwalk,naaaaaa ,care e problema ta,caile domnului sunt nestiute,asta a fost norocul ei sa fie acolo,nu toate sunt intretinute!

  3. Si ce danseaza fata asta! Doar nu degeaba se misca bine pe catwalk! Bravo ei – stie ce vrea, munceste pentru asta iar cine nu e multumit sa -i fie de bine! Bravo, Roxana!Lasa ca la Miss -urile din anii trecuti putini stiu cu ce relatii s-a luat.Ioana da, a luat pe bune dar unde e acum? Speram ca macar tu sa apari mai des pe scena lumii!

  4. Mai vreau poze cu fata astaaa! De ce nu au pus asa poze cum e cea de aici pe site-ul oficial al Miss World?TAr trebui sa-i faca cineva un blog frumoooos…asa ca ea:)

  5. Pardon…m-am prostit de la ce-am citit prin alte parti : era Miss Word! Hai,acum sariti pe mine, dati-ma la carcotasi :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*