Elena Roxana Azoitei – romanca de la Miss World 2007

elena roxana azoitei e din constanta. ca si mine. :D si e stundeta la jurnalism. (asa cum am fost si eu)… ce de coincidente, hmm

anyway, fata are 19 ani, 1,78m si e model de vo 3 ani.

la editia din 2007 a miss world (care are loc maine in china) va purta o rochie de catalin botezatu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. Anul acesta am inteles ca nu s-a organizat concursul Miss World in Romania. Scrie si pe http://www.evz.ro ca domnisoara cu pricina a fost trimisa in urma unei selectii “ad-hoc” :))) …. hahaha … ce s-a nimerit ea dragutza acolo la selectie? Oare cine o sustine si de ce nu sunt trimise fete frumoase>? Ca anul trecut … cand Romania a luat locul 2 la Miss World!

    si apropo de comentariul: “e model de 4-5 ani” ….. e dansatoare pe boxe in The Office in Bucuresti …..

  2. si inca danseaza f bine,si mai si e model de catwalk,naaaaaa ,care e problema ta,caile domnului sunt nestiute,asta a fost norocul ei sa fie acolo,nu toate sunt intretinute!

  3. Si ce danseaza fata asta! Doar nu degeaba se misca bine pe catwalk! Bravo ei – stie ce vrea, munceste pentru asta iar cine nu e multumit sa -i fie de bine! Bravo, Roxana!Lasa ca la Miss -urile din anii trecuti putini stiu cu ce relatii s-a luat.Ioana da, a luat pe bune dar unde e acum? Speram ca macar tu sa apari mai des pe scena lumii!

  4. Mai vreau poze cu fata astaaa! De ce nu au pus asa poze cum e cea de aici pe site-ul oficial al Miss World?TAr trebui sa-i faca cineva un blog frumoooos…asa ca ea:)

  5. Pardon…m-am prostit de la ce-am citit prin alte parti : era Miss Word! Hai,acum sariti pe mine, dati-ma la carcotasi :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*