erori la downgrade – solutii/explicatii

cele mai … “la moda” comentarii, rugaminti, mailuri, mesaje pe messenger zilele astea par sa fie cele legate de erorile si problemele aparute la downgrade de la firmware 2.0 la 1.1.4.

e nevoie sa mai zic de cite ori am scris ca NU iti recomand (nici macar) din greseala upgrade-ul la 2.0? e nevoie sa0ti aduc aminte ca am scris de nush cite ori ca nu vreau sa veniti plingind pe boio.ro ca nu mai merge iPhone-ul?

anyway, trecind peste astea tin sa completez totorialul de downgrade de la 2.0 la 114 cu niste informatii importante pentru cei care nu au fost atenti, la timp si care acum isi blesteama zilele si isi arunca telefonu de pereti.

daca nici solutiile de mai jos nu te ajuta… ma tem ca trebuie sa mai astepti o vreme pina avem o solutie de deblocare adevarata, nu winpwn sau pwnage tool 2.0

mai intai de toate trebuie sa stii sa pui telefonul in DFU Mode:

  • conecteaza iPhone la PC
  • inchide-l de la butonul de power
  • tine apasat dupa aceea butonul de power si cel de home pt citeva secunde. in mod normal – 10 sec.
  • da drumu la butonul de power si tine-l apasat pe cel de Home pina cind telefonul e recunoscut de PC.
  • in timpul asta nu iti va aparea nimic pe ecran. e NORMAL sa fie asa.
  • cind iPhone e recunoscut de calculator poti sa treci mai departe la restore sau ce vrei tu sa faci…

– eroare 6 la downgrade sau alte erori mai mici de 20 iti indica faptul ca nu esti in DFU mode. acum stii ce ai de facut

– eroarea 20 iti spune ca nu ai versiunea necesara de iTunes. aici aici pasii de rezolvare pt error 20

– erori de la 1600 la 1604 te trag de mineca daca nu ai versiunea corecta de firmware atunci cind vrei sa folosesti winpwn sau pwnage tool 2.0.

[o parte dintre solutiile de mai sus sunt date de acest site]

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

11 Comments

  1. salut..am o problema cu un iphone 2g..imi apare o eroare de la airplane mode..si imi zice “this accesory it’s not made to work with iphone ceva de genul….si cred ca de la faza asta nu am semnal audio la difuzoare la ipod si la videorile trase …daca ma puteti ajuta si pe mine..va multumesc mult

  2. salut
    am o mare problema cu un iphone 3g.l-am cumparat din state si acum cand am venit acasa i-am facut un update(greseala stupida stiu)iar acum nu mai merge pt ca imi cere simul original su nu il am.nu stiu ce s-a intamplat cand a fost deblocat.a venit cu o cartela de tmobile,dar imi zice ca nu e cartela originala iar acum nu il pot restarta.nu mai pot face nimic cu el.am incercat sa il downgradez dar pt a il activa imi cere iar cartela.ce pot face?multumesc mult de tot pt ajutor

  3. salut ! se poate face ceva cu eroarea 1603 cu 3.0? adica urmez pasii de mai sus si apoi shit+restore 3.0 si ceilalti pasi de la redsnow?

  4. salut nu cred ca am fost foarte explicit in mesajul anterior.dar am o problema iphone 2g 8gb . eroarea 1603 cand ii dau restore. urmez pasii de mai sus pt a pune telefonul in DFU mode si apoi cand il detecteaza pc’ul ii dau shit+restore la softu 3.0! se poate face asa ceva?ca apoi sa ii fac jailbreak cu redsnow?

  5. @razvan: orice eroare de tip 1600 iti arata ca nu esti in DFU Mode, asa ca trebuie sa o iei de la capat. Conteaza foarte mult si cum ai ajuns in starea aia cu telefonul. daca ai facut un update in iTunes, atunci esti la 3.1.3, nu la 3.0. daca esti sigur ca esti pe 3.0 si telefonul a fost jailbreakuit anterior, atunci redsn0w te ajuta.

  6. Salut adrian! Am si eu o problema cu iphone 3gs. am facut update la 3.1.3 si acum incerc sa fac jailbreak si nu pot in nici un fel. te rog ajutama si pe mine cu un sfat. multumesc!

  7. am un 3gs de la Orange si am facut pasii de la snowbreez pt jeibrek dar la snowbreez dar la restor imi da eror 1600 sau 1604 ,am facut si intrarea in DFU mod corect cum zicea un coleg mai sus dar tot asa ,ma puteti ajuta cu ceva ….Multumesc specific 3GS cu 4.1 si bootrum nou .

  8. Buna ziua.
    La pornirea unui iphone 4 afiseaza iconita ,, itunes” si cablul de alimentare si se stinge ! Ce solutie am sa-l fac functional? Multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*