pe numarate

si daca nu ai observat, iti spun eu: de azi, comentariile ne sunt numarate. de catre boio.ro.

asa poti sa faci referire la un comentariu anterior, postat de alt cititor doar amintind numarul.

in plus, daca vrei sa stii care este cel mai citit si cel mai comentat post verifica in fiecare zi tab-ul “cel mai comentat din sidebar”.

presupun ca stiau deja ca postul “iPhone Romania – Suport Tehnic” a depasit orice record cu 730 de comentarii. e si normal… acolo se discuta cele mai aprinse probleme ale comunitatii de user de iPhone din Romania.

si tot la capitolul comentarii la gramada: primele zece posturi de pe boio.ro totalizeaza peste 2000 de comentarii ; )

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. sper ca urmatoarea intrebare sa nu te supere (desi nu ar trebui) : “de ce nu folosesti google ads sau un serviciu asemanator … ? banuiesc ca ai un trafic rezonabil”

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*