sursa ta zilnica de iPhone

am fost intrebat de ce nu trece o zi fara sa scriu despre iPhone. si nu orice. ci informatii legate de deblocare, noutati in legatura cu jailbreak sau ce ai voie si ce nu ai voie sa faci cu iPhone-ul tau pentru a-l tine in viata in Romania.

era o vreme in care nu credeam ca as putea transforma boio.ro intr-o revista dedicata unui singur subiect, dar lipsa de informatii corecte si de actualitate din romania m-a facut sa ajung aici.

evident ca boio.ro nu este si nu va fi dedicat numai iPhone si mai ales deblocarii lui ci si tuturor subiectelor care merita atentie. stii ca ai aflat de aici informatii in premiera sau chiar in exclusivitate, ai castigat bani sau ai primit ajutor atunci cind aveai nevoie de o clarificare.

poate din acelasi motiv am inaugurat si pagina Totul despre deblocarea iPhone

imi place sa cred ca boio.ro este mai mult dect o comunitate a utlizatorilor de iPhone. actuali sau viitori. suntem cu totii oameni inteligenti, pasionati de nou, interesati de evolutiile tehnicii si – de ce nu – in pas cu moda. chiar daca vorbim doar de gadgeturi la moda.

nu cred ca te deranjeaza sa citesti pe boio.ro despre iPhone. asa ca nu voi taia subiectelede gen. daca ai vrea sa afli si despre altele, da-mi de veste si largim subiectele.

boio.ro va fi intotdeauna sursa ta zilnica de gadgeturi si stiri, dar in acelasi timp va fi un blog de opinie f puternic sustinuta si editoriale pline de atitudine.

daca iti place tot ceea ce citesti aici aboneaza-te la FEED. e gratis!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*