webdesign-ul spamului

de vo 2-3 zile primesc mailuri pe banda rulanta de la niste asa-zisi webdesigneri Techconsult-ul lui peshte.

oamenii isi prezinta ofertele jalnice in pdf-uri de peste 2 mega – numai bune cit sa-mi blocheze mie outlook-ul cind sunt pe net de pe mobil…

folosesc si ei aceasi mizerie de text:

Acest mail nu poate fi considerat SPAM deoarece este o informare asupra serviciilor firmei TECH Consult , iar adresa Dumneavoastra de e-mail este una publica (internet, cataloage, etc) in cazul in care nu raspundeti acesta va fi singurul e-mail pe care il veti primi in legatura cu “Catalog Business 2008”.

hmm… ciudat. atunci de ce am primit cite 2 mailuri pe fiecare adresa la doar citeva minute? In plus, in pagina About a boio.ro scrie clar:

Nu imi scrie mailuri comerciale si/sau spam pe adresa de mai jos. vei intra pe “lista neagra”.

oare ce se inimpla daca le publicam aici datele pentru toti spam botzii? sa afle si ei cum e cu spamu’… web@techconsult.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*