Efectele speciale din “Star Wars: The Force Awakens”

Dincolo de filmul in sine si de controversele aparute pe marginea scenariului sau a personajelor, efectele speciale din noul Star Wars sunt excelente.

Daca la cinema nu prea le-ai bagat in seama, clipurile astea iti redau mai bine scara la care s-a lucrat. Oamenii aia au muncit 2 ani pentru a crea efectele speciale si au sanse mari sa castige Oscarul in 2016.

Primul clip este doar o trecere in revista a efectelor vizuale, iar al doilea este insotit de interviul cu oamenii de la ILM.

Si nu vorbim doar de navele spatiale, lasere si explozii, ci si personaje


via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*