“Vlog de jurnalist” cu Adrian Boioglu – Editia 1

2016 este si un an al experimentelor, asa ca de astazi incep unul nou. Lansez un proiect la care ma gandeam de ceva vreme: un vlog.

Nu sunt genul care sa-mi fac toata viata publica, asa ca aici nu vei vedea treburi legate de familie, ci mai degraba legate de munca. Adica tot ce tine de scrisul, documentatul si publicatul de stiri si reportaje pe Constanta NEWS, articole pentru boio.ro, sau podcast-uri pentru CityPodcast.ro.

De ce “Vlog de Jurnalist”

“Vlog de Jurnalist – Adrian Boioglu” este un vlog saptamanal. Prima editie a iesit de 9 minute. Am filmat in ultima saptamana peste 52 minute de video in diferite ipostaze legate de munca, dar unele dintre ele nu isi aveau rostul, asa ca am ramas la 9 minute.

As fi putut sa-i spun “Vlog de jurnalist, podcaster si blogger” pentru ca asa era mai aproape de adevar, dar era o denumire prea lunga. Poate imi dati voi o idee de nume.

Nu mi-am propus sa arat ceva anume in acest vlog, ci doar sa documentez experientele saptamanale si sa va explic putin cate putin din ceea ce fac.

In perioada asta nu sunt foarte ocupat pt ca e extrasezon si nu se intampla atat de multe evenimente. Asta nu inseamna ca nu am de lucru pentru podcasturile din reteaua CityPodcast sau nu am de scris pe boio.ro.

Frecventa saptamanala

Mi-ar fi placut sa-l fac zilnic, doar ca nu am timp sa editez video in fiecare zi si nici nu am chestii interesante de aratat mereu. Din toata saptamana 18 – 24 ianuarie am ales 3-4 zile in care am avut activitate mai multa.

Am deja idei despre ce vreau sa va arat, dar… toate la timpul lor

Tu ce vrei sa vezi?

Nimic din vlogul asta nu e pregatit dinainte. Nu exista un scenariu, nu citesc textele de pe ceva, nu ma pregatesc intr-un fel anume. E mai bine sa fie spontan.

“Vlog de Jurnalist cu Adrian Boioglu” va fi disponibil pe contul meu de YouTube si pe Facebook. Daca vrei sa vezi un moment anume din programul meu zilnic sau vrei sa vezi cum fac un anumit lucru, lasa-mi un comentariu pe Facebook, Twitter sau aici, pe boio.ro.

Nu uita sa dai SUBSCRIBE pe YouTube!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*