Dropbox Project Infinite este următorul pas pentru cloud service-ul meu preferat

Dropbox are deja ceva de genul asta pe iOS și aducerea proiectului pe Mac și Windows e un pas logic.

Project Infinite funcționează foarte simplu: ai toate documentele tale în Cloud și le vezi și pe computer, dar nu ocupă niciun spațiu. Vrei să deschizi un document? Dacă ești conectat la net îl poți deschide imediat. Dacă nu, trebuie să-l fi descărcat anterior.

Cu alte cuvinte, poți să ai documente de 10TB pe contul de Dropbox și pe computer folderul de Dropbox să nu cântărească mai mult de 10MB.

Dropbox Project Infinite este într-un fel de BETA acum și este testat cu userii Business.

Eu am făcut pasul la Dropbox Pro anul acesta și am plătit o licență pentru un an. Am 1TB pentru 99 dolari. Deocamdată, nu folosesc nici 10% din el, dar îmi este foarte util. Simplul fapt că pot să pun acolo foto și video și să le share-uiesc cu oricine îmi este de mare folos.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*