Program de monitorizare a locuinței de la Orange

Orange România
Orange România

Groupama Asigurări și Orange România anunță un parteneriat pentru a le oferi clienților o soluție inovatoare pentru monitorizarea și asigurarea locuinţei. Astfel, persoanele care doresc să țină sub control riscurile la care este expusă locuința lor pot cumula acum beneficiile serviciului Orange Smart Home, prin care casa poate fi monitorizată și controlată de la distanță, cu cele oferite de Groupama Asigurări prin Asigurarea Locuinţei cu Extra Acoperiri.

În urma acestui parteneriat strategic, clienţii care vor opta pentru soluția completă oferită de Orange România și Groupama Asigurări vor avea acoperite toate cele trei componente ale siguranței locuinţei:

  • monitorizarea locuinței și controlul ei de la distanță, prin intermediul platformei Orange Smart Home și al notificărilor transmise automat prin SMS sau e-mail în caz de situații care necesită atenția proprietarului, precum posibilitatea unei inundații, a unui incendiu, a unei intrări neautorizate în casă etc.
  • limitarea efectelor unei daune, prin reparaţiile de urgenţă disponibile prin poliţa de asigurare
  • continuitatea, respectiv depăşirea problemelor generate de daună şi revenirea la starea anterioară daunei, prin procesul de despăgubire simplu şi rapid oferit de Groupama Asigurări.

Orange Smart Home este soluția de monitorizare și control al locuinței de la distanță oferită de Orange, în premieră pentru industria românească de telefonie mobilă. Soluția include șase tipuri de senzori – senzor de fum, senzor de mișcare, senzor de inundație, senzor pentru ușă/ fereastră, priză inteligentă și cameră Wi-Fi – conectați wireless la un dispozitiv central, prin intermediul căruia se realizează controlul casei de pe laptop, tabletă sau telefon. Orange Smart Home este disponibilă prin intermediul unui abonament lunar ce include dispozitivul central și doi senzori la alegere și poate fi personalizată și cu alte tipuri de senzori, care se pot cumpăra separat. Este o soluție ușor de folosit, care nu presupune o instalare specializată și nici montarea unor cabluri în casă.

Prin proiectul demarat de Orange și Groupama Asigurări clienții vor primi beneficii în plus atunci când aleg serviciile de monitorizare şi control alături de asigurarea locuinței. Astfel, clienţii care au o Asigurare a Locuinţei cu Extra Acoperiri de la Groupama Asigurări beneficiază de gratuitate timp de 2 luni la abonamentul Orange Smart Home. De asemenea, cei care au sau îşi activează un abonament Orange Smart Home primesc reduceri la Asigurarea Locuinţei cu Extra Acoperiri de la Groupama Asigurări. Odată încheiată poliţa de asigurare, clienţii pot beneficia oricând au nevoie de avantajele Groupama Asigurări, unul dintre acestea fiind trimiterea unui specialist pentru reparaţii de urgenţă în maximum 4 ore de la solicitarea clientului.

“Internetul lucrurilor este una dintre direcțiile importante spre care tinde industria noastră și cu siguranță o zonă de mare interes pentru noi, în dorința de a le oferi clienților soluții digitale sigure și ușor de folosit pentru un stil de viață cât mai confortabil. Parteneriatul cu Groupama Asigurări aduce beneficii noi pentru clienții Orange Smart Home și un răspuns la așteptările lor de a fi asigurați cu asistență specializată și de a avea, astfel, mai puține griji atunci când nu se află acasă.“ a declarat Jean-François Fallacher, Chief Executive Officer al Orange România.

”Prin parteneriatul dezvoltat cu Orange România și în linie cu valorile noastre fundamentale – responsabilitate, solidaritate, proximitate și performanță – suntem din nou aproape de clienții noștri încurajându-i să ia toate măsurile prin care să se simtă în siguranță în propria locuință. În mod firesc, Serviciul Orange Smart Home este soluţia potrivită pentru clienţii preocupaţi de protecţia completă a locuinţei prin prevenire şi asigurare. Prevenirea riscurilor, esențială pentru continuitatea planurilor personale și profesionale, constituie un reper important al misiunii noastre de asigurător responsabil. Suntem permanent în căutare de soluţii inovatoare prin care să oferim clienţilor continuitate, iar angajamentele şi garanţiile asumate prin Colecţia de Avantaje Groupama Asigurări dovedesc acest lucru.”, declară François Coste, Director General Groupama Asigurări.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. La ieeemag erau solutii pentru smarthome dar cam scumpe…2500 o centrala si un senzor de orice 250 lei firless…sigur orange a cautat prin china ceva piese “deosebite” care ba nu se conecteaza ba nu …ba nu… si oleaca de internet…..
    pe de alta parte poti face rate si sa iti hranesti paranoia …(nu deschid o discutie mare in care societatea trebuie schimbata si nu cu gratii si alarme … care nu sunt infailibile. senzorul de prezenta il pacalesti cu un covor mitzos …si gratiile cu cu panza de bomfaer cobalt style)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*