de la pc la mac: cum sa transferi o viata

spuneam in urma cu o saptamana ca am citeva chestii foarte importante de care am nevoie pe mac. Astazi am rezolvat-o pe cea mai valoroasa. este ceva ce reprezinta o buna parte din viata mea – cele 50 mii de mailuri si informatii pe care le aveam in Outlook.

sunt 4 conturi de mail si emailuri vechi de prin 2003 pina azi.

aveam 2 mari variante sa le transfer. una e cu O2M sau Emailchemy – varianta platita de transfer a documentelor din Outlook pentru PC la Apple Mail sau Entourage.

alternativa este trecerea mailurilor prin Thunderbird. totul e gratuit, complicat (pentru unii) si pot aparea probleme.

am reusit cu a doua varianta in aprox o ora si acum am totul in Apple Mail.

e confortabil sa stii ca poti sa treci “o viata” de emailuri de la PC la Mac fara sa pierzi chestiile importante. voi descrie pasii alta data, daca sunt persoane interesate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

 1. Sal Adrian,

  Ma poti lamuri si pe mine cu o metoda mai simpla si free daca se pate:D sa-mi transfer mailurile dintr-un cont yahoo pe unul gmail?

 2. @ Valentin:

  singura pe care o stiu este sa forwardezi mailurile de pe contul de yahoo pe gmail.

  o alta varianta, mai complicata este sa le descarci pe un PC, in microsoft outlook cu ypopmail – sper ca asa se cheama jucaria aia care simuleaza protocolul pop3 pt yahoo. apoi le muti de acolo in gmail.

  am auzit ca gmail va avea un import tool de la hotmail si yahoo in curind. asta inseamna ca poti sa le muti pe toate in 2 pasi. dar nush cind si cum se va face asta.

 3. Ca sa le forwardezi,trebuie sa fac unul cu unul,altfel nu merge.O sa mai astept ori o sa incerc ce mi-ai scris tu sa vedem ce iese.Multam frumos

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. Mac OS X si MacBook/Pro - Suport Tehnic | boio.ro
 2. Mac OS X si MacBook/Pro – Suport Tehnic | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*