Adevaratul Apple Romania isi face aparitia

da, Avem oficial pagina Apple in Romania. Si nu este pe domeniul apple.ro ci pe apple.com/ro.

Site-ul este identic cu cel american, tradus bine si toate drumurile duc la Apple Europe din Irlanda. Baietzii nu au uitat sa specifice iStyle si Noumax ca si firme care se ocupa de partea de service, iar Apcom e listat ca si vanzator.

Pagina de Suport Tehnic pentru iPhone duce catre o pagina cu info generale in… limba englza. Le ofer eu o idee: Suport Tehnic pentru iPhone in limba romana.

[merci Tudor pt pont]

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. Cred ca au redirectionat apple.ro ca sa faca economie ! ;)

    Dupa parerea mea , produsele Apple trebuiau promovate cel putin din 2007 , pentru ca acuma pe langa criza se mai aduga si faptul ca aproape toti au PC-uri .

    Nu stiu de ce mi se pare mie ca parteneriatul Apple cu Orange nu prea merge , asa ca promovarea produselor Apple fara iPhone cam scartaie .

    Pe site vad ca nu scrie nimic de iPhone , cu toate ca au pe site la vanzare accesorii iPhone .

  2. nu e fix ca cel american, lipsesc câteva lucruri dacă faci o comparaţie între hărţile site-ului, dar e destul de complex şi cel din România.

1 Trackback / Pingback

  1. iPhone RO » apple.com in romaneste

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*