de la pana de idei la perfectiune

de cind mi-am luat mac-ul scriu mai putin pe blog. nu pentru ca nu as avea idei ci pentru ca imi ocup timpul cu invatarea noului sistem de operare si cu transferul de date intre pc si mac.

dar nu despre asta vroiam sa vorbesc…

am observat inca de prin clasa a 9a ca daca nu imi place sa scriu in mai multe locuri. pe vremea mergeam la un cenaclu SF si aveam mai multe Povestiri la activ. cind am inceput sa scriu la revista liceului si mai apoi pentru un ziar local nu am mai avut timp de proza. idei aveam destul; am si acum dar nu imi venea sa le mai scriu. aparent fara motiv.

adevarul este ca sunt perfectionist. pe vremea aia nu o stiam. acum imi dau seama ca preferam sa fac un singur tip de lucru bine si atit. si am zis un singur “tip” pentru ca in timp am avut mai multe joburi in presa (chiar si suprapuse) si le faceam fata cu succes. asta pentru ca ma simteam in largul meu scriind stiri de tv sau agentie de presa. cind venea vorba de fictiune nu aveam timp sau chef. asa ca multe povestiri au ramas nescrise.

in momentul de fata m-am bagat si intr-un alt proiect, iar informatiile despre iPhone nu sunt multe. cind apare 2.2 revenim in forta pe subiect, evident.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*