de la pana de idei la perfectiune

de cind mi-am luat mac-ul scriu mai putin pe blog. nu pentru ca nu as avea idei ci pentru ca imi ocup timpul cu invatarea noului sistem de operare si cu transferul de date intre pc si mac.

dar nu despre asta vroiam sa vorbesc…

am observat inca de prin clasa a 9a ca daca nu imi place sa scriu in mai multe locuri. pe vremea mergeam la un cenaclu SF si aveam mai multe Povestiri la activ. cind am inceput sa scriu la revista liceului si mai apoi pentru un ziar local nu am mai avut timp de proza. idei aveam destul; am si acum dar nu imi venea sa le mai scriu. aparent fara motiv.

adevarul este ca sunt perfectionist. pe vremea aia nu o stiam. acum imi dau seama ca preferam sa fac un singur tip de lucru bine si atit. si am zis un singur “tip” pentru ca in timp am avut mai multe joburi in presa (chiar si suprapuse) si le faceam fata cu succes. asta pentru ca ma simteam in largul meu scriind stiri de tv sau agentie de presa. cind venea vorba de fictiune nu aveam timp sau chef. asa ca multe povestiri au ramas nescrise.

in momentul de fata m-am bagat si intr-un alt proiect, iar informatiile despre iPhone nu sunt multe. cind apare 2.2 revenim in forta pe subiect, evident.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*