flash pe iPhone

si nu vorbesc numai de flash in safari ci de video full screen care se misca natural si care nu reactioneaza atunci cind apesi pe ecran.

am dovada video si daca dau de net klumea o arat lumii intregi in seara asta.

mda, stiu ca a aparut in Installer 3 si un plu-in pt safari care te ajuta sa vezi flash in safari, dar merge numai cu 113/114. daca il instalezi pe 2.0+ iti transforma telefonul intr-o caramida scumpa.

chipintaci…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. Ui cine e aici :)
    Ce faci educi tinerii ecologisti :) care fac rate la alocatie sa si ia iphoane ? :) proaste telefoane da proaste rau, ma bate gandu sa l las dreaq pe asta sa mi iau un e71 nokia.

    Puiu

  2. @Puiu
    te-ai ratacit pe internet sau ?.Tot incerc si nu reusesc sa inteleg ce tot cauta cei care urasc iphonul pe situri si forumuri despre acesta ,daca nu imi place ceva incerc sa evit locurile unde se discuta despre asa ceva de ex. nu intru pe situri si forumuri de HTC sau NOKIA ,poate doar daca ………..as fi masochist……. .Acuma fugi repede repede si iati un nokia :)) :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*