cu bata in balta

pc news da cu bata in balta la final de concurs.

nota bene: concursul s-a incheiat de pe 30 noiembrie.

in loc sa anunte castigatorii frumos, pe site, sau pe mail pc news face o revista (sau ceva de genu) in format exe!!!. wtf? documentu are peste 9 mega si poate fi gasit la ei pe site.

nu inteleg de ce nu poa sa fie totu simplu si curat. nu de alta, dar eu care am net mobil tre sa astept vo 3 ore ca sa d-loadez chestiutza aia.

sunt curios de ceva: oare cita lume le va mai vizita site-ul dupa ce se incheie concursul?

anyway: daca am castigat, imi retrag cuvintele… :D

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. Salut Adrian,

    Multumesc pentru participare la concurs si felicitari pentru slogan.

    O sa anunt si pe site rezultatele dar nu inainte de ora 23.

    PS: Sper sa nu imi pierd vizitatorii pe care ii aveam inainte de concurs (1800-2000 unici/zi).

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*