iTalk – recorderul audio de care aveam nevoie

am incercat pina acum mai multe voice-recordere din appstore sau fostul installer. unele gratuite, altele… crackuite. de fiecare data ma loveam de aceeasi problema: la fiecare restore pierdeam toate inregistrarile pe care nu le-am transferat in computer. si erau neacceptabil de multe.

cind am dat de iTalk mi s-a parut elegant de simplu de folosit. el vine insotit de o aplicatie pt Mac cu ajutorul careia iti descarci inregistrarile. azi am dat de ea din nou si am zis sa transfer cele 3 documente audio. am fost surprins de simplitatea procesului. in plus, calitatea audio este acceptabila pentru conditiile in care am inregistrat (vorbind in soapta sau cu motorul masinii pornit, la 130km/ora).

transferul cu aplicatia iTalk sync se ace wireless dar nu ai nevoie de o retea wifi ci doar sa creezi o retea pe Mac-ul tau. baietzii sustin ca lucreaza si la varianta pt PC…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*