marca nemteasca de traditie

sa le spuna cineva nemtilor ca anumite cuvinte au alte semnificatii prin europa. Marca din poza alaturata e omniprezenta in magazinele Aldi. Gasesti Sampon Kur, Gel de dus Kur, sapun Kur si nu vreau sa enumar produsele comestibile care vin… de la firma in cauza…

cum sa spui ca mi-am dat parul cu “Kur”, de aia e asa de tzeapan azi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. :)) D ani d zile ma distrez p seama marcii Kur din Germania… e veche si ink prezenta p piata:)

  2. Si o sa mai fie prezent, cuvantul cel putin, daca nu marca asta de cosmetice. Pentru ca la ei Kur inseama statiune/cura/tratament :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*