WTF of the Day – Noul iPhone pentru manelisti

din ciclul: “pai, sa maninca si gura lor…”, noul iPhone 3G S vine si cu marginea metalica aurita. Asta daca fotograful nu a uitat sa-si faca white-balance-ul inainte de despachetare.

poze, fara numar, aici

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. este din cauza camerei in care a fost facuta poza , in care probabil culoarea predominanta era un maroniu sau cine stie…

  2. nu te-ai saturat de prostiile astea legate de un anumit gen de muzica….aveam pretentii de la tine

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*