Day of the Flying Pumpkins

Jocul asta a venit la timp pentru Halloween! Alex lanseaza o aplicatie … tematica si isi pune utilizatorii sa se ia la tranta cu dovlecii zburatori.

Day of the Flying Pumpkins” a aparut recent in AppStore si, din cite stiu eu, este singurul joc creat de un developer roman, in genul Duck Hunter.

Imi place ca aplicatia poate fi jucata chiar si de un copil, dar efectele sonore si grafica sunt suficient de bine facute ca sa tina un adult ocupat. Iar pentru cei care se plictisesc repede, versiunea 1.1 a jocului vine in curind cu efecte vizuale, setari si niveluri mai tari.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*