iDeveloper la final

Ai avut o luna la dispozitie sa iti anunti ideile si sa te inregimentezi in gasca developerilor romani. Ideile bune nu au incetat sa apara. Am socotit 34 de concurenti in concursul iDeveloper, iar unii dintre ei au venit cu cite 3-4 idei excelente.

Comisia de jurizare incepe de azi munca si speram ca pe 1 noiembrie sa avem un castigator. Poti si tu sa vezi comentariile lasate de concurenti AICI si sa spui cine crezi ca merita marele premiu…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*