Alex Brie la iPhone Users’ Conference

Ca sa castigi bani de pe urma developementului pentru iPhone nu ai de facut altceva decit sa urmezi 3 pasi: Citesti o carte despre iPhone, descarci SDK-ul, scrii aplicatia si o pui in AppStore. Dupa asta incep sa curga miile de dolari/luna.

Oare chiar asa e? :)

Alex Brie (28 ani, Bucuresti) este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai vechi bloggeri din Romania. Asta nu il impiedica sa fie si un Software Developer pentru jucaria ta preferata. Pe linga asta, Alex este consultant si freelancer.

El are si el o prezentare pentru cei prezenti la iPhone Users’ Conference. Subiectul este deosebit de interesant: “Mituri si idei de succes in AppStore”.

“Miturile cele mai comune despre Apple’s AppStore povestesc despre oamenii care s-au imbogatit peste noapte, castigand zeci sau sute de mii de dolari din aplicatii simpliste si hilare(fart apps). Desi poate adevarate, aceste putine povesti de succes nu prezinta decat o fata deformata a realitatii. AppStore overnight success dureaza luni de munca, de incercari si greseli, noroc dar si efort.

Voi povesti cateva ponturi din experienta mea de dezvoltator pentru iPhone, domeniu in care lucrez din August 2008 pana in prezent, cu cateva zeci de aplicatii la activ(majoritatea lipsite de succes). De la domeniul aplicatiei la modele de business, cateva cifre de vanzari, modalitati de promovare.”

spune Alex Brie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Se poate si in Romania: un developer traieste doar din iOS apps | boio.ro
  2. Tutorial: Cum sa iti faci cont pe iTunes US, fara card | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*