Multumim, RipDev!

De cite sute de ori ai apasat pe icoanitza asta?

Stii cine e RipDev, nu? Daca ai urmarit comunitatea de… developeri pentru iPhone atunci stii ca echipa ruseasca este cea care a adus multa bucurie utilizatorilor de iPhone la putin timp dupa lansare.

In doi ani RipDev ne-au dat o gramada de aplicatii (mai mult sau mai putin platite). De departe cea mai folositoare a fost Installer.

Astazi RipDev si-au luat “La revedere” de la comunitate. EI nu vor mai updata aplicatiile existente si nici dezvolta jucarii noi. Asta nu inseamna ca Icy nu va exista in continuare si nu va merge pe iPhone pina la 3.1.2.

Codul sursa pentru Icy a fost publicat si lasat la dispozitia celor interesati sa-l foloseasca.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

8 Comments

  1. Iti multumesc RipDev pentru toate contributiile tale pentru iPhone :) Desii ei au disparut, intotdeauna ii vom avea in iPhoanele noastre :D

  2. problema e… dc au disparut?!… sa fie oare din cauza ca nu mai folosea multa lume istaller?!… cel putin odata cu update-ul 3.0

  3. Eu cred că au fost cooptati de Apple in cel mai fericit caz..sau de Microsoft pentru a le usura munca cu appstore lor…in cel mai rău caz

  4. Eu cred ca s-au saturat sa lucreze zi si noapte si pt ce? Ca profit sunt convins ca erau pe -. Then why bother??
    Oricum, sunt convins ca vor face o revenire…

  5. @adrian boioglu: nu stiam ca installer nu a fost updatat pt 3.0, fiindca eram si sunt un fidel cydia… asa puturos cu e fata de icy si rock, dar e mult mai sigur… dar icy a aparut inainte de 3.0 si tot atunci aveau si kate care odata instalat iti facea numai probleme. nu zic absolut nimic rau de ei sa nu mi-o luati in nume de rau, dar sa renuti dupa 2 ani… ciudat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*