iPod Rock n’ Roll

9 septembrie este ziua in care vedem ipod-uri noi si poate un mac tablet. tot atunci Apple o da pe rock and roll. asteptam Beatles si alte bunatati asemanatoare.

ce jucarii noi mai vrei de la Apple?

update: iPhone 3.1 vine pe 17 septembrie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. Eu as vrea un iPod Touch cu toate caracteristicile iphone 3gs fara functia de telefon bineinteles. Si cred ca o sa vedem asa ceva peste-o saptamana. Cu un pret mic din start ca sa-mi permit sa-mi iau si eu fara sa astept.

  2. Hmmm…eu cred ca ar trebui sa faca developerii un mare pas inainte cu 3GSul si sa anunte acum firmware 3.1, in care o sa fie disponibile interactiuni ale iPhoneului/iPodului cu Apple TV sau Cu Macurile sau orice altceva; adica jocuri mai complexe, gen un shooter in care misti tinta cu iPhone-ul, Am vazut un program cu care puteai sa faci volan din iPhone pt NFS, dar nu lam testat.
    Ce vreau eu sa zic este ca ar fi misto daca ar mai “reinventa” ceva, in plus, cine se pricepe mai bine la reinventat decat Apple?

  3. deocamdata sunt zvonuri dar cu noua septembrie este adevarat am citit pe mai multe situri si va aprea un ipod touch cu camera 3.2 megapix si iar iphodul clasic cu marire de memorie si facelift la toate

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*