iTunes 8.1

Apple se pregateste sa lanseze un nou iTunes (8.1). Ceea ce cred eu ca vor sa faca, printre altele, este sa impiedice userii sa jailbreakuiasca iPod sau iPhone pe Mac sau Windows. Asa ca gandeste-te de 2 ori inainte sa faci un update.

Noul iTunes ar putea fi mai rapid si ar aduce functii noi legate de Genius bar – vezi poza alaturata pt detalii.

update: iTunes 8.1 a fost lansat si poate fi descarcat (65,4 MB) via Software Update, pe Mac. Odata cu el avem si un update pt Front Row (13 MB).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

 1. am facut update la itunes 8.1 si din pacate ,dupa instalare numai puteam sa fac drag & drop din itunes in Roxio Toast Titanium, daca vroaiam sa fac un cd audio/mp3..Noroc de TimeMachine ca am facut downgrade la versiunea anterioara!!
  ATENTIE: daca cineva face downgrade la o versiune anterioara, in momentul cand Itunes porneste veti primi un mesaj care va transmite ca Libraria dvs audio nu poate fi deschisa intrucat a fost creata cu o versiune mai noua de iTunes, si o sa va stearga absolut toate fisierele din ea..asa ca daca nu aveti si directorul MUSIC sau libraria voastra audio nu e “acoperita” de Time Machine veti avea probleme!!
  La mine lucrurile au decurs ff usor!
  O zi buna!

 2. @ calin:

  dar de ce ai nevoie sa faci drag in drop din itunes? melodiile sunt oricum la tine pe HDD…

  oricum, e bine de stiut. sau poate ca toast va fi updatat sa mearga cu noul itunes.

 3. pai nu stiu cum ai tu melodiile, sau cate..dar libraria mea de la itunes are peste 100Gb..si itunes la mine e setat sa importe melodiile si fie default manager…si dupa cum stii iTunes are un mod cam ciudat de organiza fisierele..astfel incat decat sa dau de fiecare data “show original in finder” dupa care sa fac aceeasi oepratie de drag & drop, sau sa ma chinui sa selectez din Toast piesele respective, pe care oricum le gasesti ff greu, nu e mai simplu ca odata ce ai importat 200-300 de piese si vrei sa faci cateva cd-uri sa ai posibilitatea de a asculta ce vrei sa copii pe acele discuri??aici e foarte utila acea optiune..mai ales , ca poti sa introduci si ratingul pieselor, poti sa le stergi din librarie si apoi poti sa le pui usor si pe disc!
  eu gasesc modul asta de lucru cel mai simplu si care implica cel mai putin efort..dar acum fiecare user are modul lui..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*