Noul iPod touch (fara camera in spate)

Device-ul asta mi se pare ca este cel mai bun exemplu de tehnica de la Apple: simplu, elegant si pur si simplu frumos.

Nu are camera pe spate si inlocuieste vechiul iPod touch generatia 4.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

 1. Daca inlocuieste gen a 4-a inseamna ca e mai slab decat gen 5? De ce ar face apple asta?

 2. Un pas inapoi pentru Apple. Doar au facut atata tamtam cu imbunatatirea camerei la lansarea acestui device…
  La fel ca si pentru spatele colorat…despre spatiul de stocare ce sa mai zic…insuficient….
  La noi oricum o sa ajunga la nivelul de pret la care sunt vandute cele ” bune”….iar ca sa mai astepti cel putin 6 luni sa-ti iei un second…
  Consider lansarea aceasta un fiasco…sau poate pregatesc piata pentru iPhone-ul ieftin….

 3. Faptul ca au ales sa renunte la camera din spate, ca are o singura culoare si doar 16 giga inseamna doar ca se adreseaza unui alt segment de piata.

  Device-ul arata foarte bine, are un pret bun (ma rog, la nivelul Apple) si astfel are sanse sa deshida noi piete pentru ei. Pentru majoritatea celor vizati (gameri mici si multi ma gandesc) 16 Gb vor fi suficienti. E clar ca nu pentru amatori photo/video e facut.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*