Bubble Bubble 2

Un developer a plecat intr-o dimineata la pescuit. Asa incepe povestea Bubble Bubble 2.

El spune ca dupa o sesiune de deep-sea fishing cind a dat de niste peste-neon i-a venit ideea jocului pe care il prezentam astazi. Pestele neon trebuie sa traiasca si sa se faca mare, iar iPhone-ul sau iPod-ul tau cu accelerometru il ajuta sa se ascunda de pestii mai mari.

Aplicatia este ideala pentru momentele in care vrei sa faci sa treaca timpul mai repede sau sa iti tii copilul ocupat pentru o ora.

boio.ro pune la bataie 3 promo-coduri pentru aceasta aplicatie. Pasii catre castig sunt la fel de usori ca de fiecare data pe boio.ro:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “RT @boioglu Castiga Bubble Bubble 2 http://t.co/UBqPIBr pe boio.ro “.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv).

Comentariile valide cu numerele 1, 3 si 6 castiga cite un cod. Atentie: comentariile nu apar imediat pe blog (ci numai dupa ce le moderez eu) asa ca ai sanse sa castigi.

update: premiile au fost trimise deja castigatorilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

12 Comments

  1. jocul asta imi aduce aminte de un joculet de pe ps3. nu mai stiu cum se numeste.
    roteai contrelerul si papai diferiti pesti/vietati.
    eh merge :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*