windows lipeste pozele

am vazut in seara asta pe Fox noua reclama microsoft pentru Experimentul Mojave. creativii au ales 5-7 oameni, i-au pus in fata camerei si le-au aratat cum poti sa faci un colaj de poze in vista. la final le-au zis ca e vista si nu un sistem de operare secret – mojave.

iar nestiutorii de pe strada, care au trait in pesteri in ultimii 2 ani sunt asa de uimtiti incit sunt gata sa cumpere. WTF???

nu m-am obosit sa caut reclama pe net, daca o fi aparut dar mi se pare uimitor gestul de a face o reclama care arata cit de idioti sunt oamenii si cit de bun e vista ca stie sa lipeasca pozele…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*