Cum sa maresti capacitatea iPhone de la 16 la 128GB

Operatiunea asta merge doar pe iPhone 6 sau terminale mai noi si costa 60 dolari. Evident, iti pierzi garantia si trebuie sa ai pe cineva de incredere care sa faca pasii.

Ideea este simpla: chinezul iti scoate cip-ul de 16GB de pe placa de baza si il inlocuieste cu unul de 128 GB.

Lasand la o parte faptul ca oamenii au asemenea cip-uri la indemana si schimba cam 50/zi, mi se pare si mai interesant un alt amanunt. Individul desface un iPhone si lucreaza cu tot ceea ce inseamna componentele cam asa cum ai desface tu un borcan de muraturi.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*