CityPodcast – OriginALL – Adevarul despre supermarket-uri si produsele sub brand privat

Florin Frasineanu este omul care stie (aproape) tot despre supermarket-urile de la noi. Omul este atat de bun incat este invitat de lanturile de retail atunci cand se deschide sau se reamenajeaza un magazin pentru a le spune ce trebuie facut.

L-am avut invitat la in podcastul OriginALL – show-ul din reteaua CityPodcast cu oameni inteligenti care schimba mentalitati in Romania.

Asculta si SHARE!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*