VIDEO din Drona: Cum arata un oras Sirian dupa razboi

Nu sunt de acord cu ceea ce au facut unii migranti in Europa si nici cu ideea de a ne schimba noi viata pentru ca ei au o alta religie si alte principii de viata.

Pe de alta parte, atunci cand urmaresti un video ca asta iti dai seama de au fugit oamenii aia din Siria. Imaginile surprinse cu o drona au fost filmate in Homs – un oras cu 800.000 de locuitori. Imagineaza-ti ca asta inseamna aproape cat Iasi, Constanta si Brasov la un loc.

O buna comparatie intre felul in care arata Homs in 2011 si cum arata acum poate fi vazuta in acest articol.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*