cum sa distrugi google chrome

s-a spus despre Chrome ca este browserul care nu “crapa” niciodata. la 2 zile dupa lansare a aparut deja o solutie sa-i dai in cap noii jucarii.

deschide-l si tasteaza in “.%” (fara ghilimele) in address bar. iti va da o eroare cit toate zilele si e va inchide.

mda, stiu, nimeni nu baga din greseala sau intentionat o asemenea combinatie in address bar. dar e interesant de stiut.

update: tasteaza “about:internets” in bara de sus sa vezi o jucarie ascunsa de google.

ar daca vrei mai multe detalii tehnice despre cum functioneaza google chrome pe computerul tau tasteaza “about:histograms”, sau “about:version”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. umm… daca scrii in address bar altceva decat adresa nu e considerat search? La mine asa se intampla, deci nu mi se blocheaza browserul…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*