ubuntu 7.10 – Gutsy Gibbon

daca te-ai saturat sa dai banii pe windows la fiecare computer cumparat si daca un laptop mac e prea scump pt buzunarul tau ai ocazia sa folosesti acum gratis noul sistem de operrare linux.

caracteristica principala e ca e GRATIS. dupa asta, faptul ca google scoate software pt el si firefox dezvolta aplicatii native …sunt doar amanunte…

stiu xp suficient de bine ca sa-mi doresc altceva. dar sunt tentat sa incerc open source cu atit mai mult cu cit mai toate aplicatiile folosite in prezent fac parte din categoria in cauza. e nevoie sa zic wordpress, xampp, firefox, filezilla?

tu ce programe “libere” ai in computer?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Banuiesc ca programe ca MS office , Nod 32 sau toate cele care merg pe windows nu o sa mearga si pe ubuntu.
    plus ca nu stiu daca driverele pentru laptopul meu merg si pe sistemul asta de operare

  2. @luci: ubuntu vine cu open office. e similar pachetului office de la microsoft.

    ubuntu nu are nevoie de antivirus!!!

    si ce e mai important ubuntu nu are nevoie de drivere!!! tootul merge din prima.
    asta e linux :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*