cum rezervi camere de hotel online

pe scurt raspunsul e: cu un credit card si muuulta rabdare si atentie

saptamana asta am avut de alergat dupa cazare. nu m-am dus din receptie in receptie si nici nu m-am apucat sa dau telefoane pe la agentii de turism. e mai comod sa stai in fata laptopului si sa gasesti cele mai mici preturi.

pe scurt: aveam nevoie de 2 camere, in Orlando, Florida pt 10 zile. asa ca am google-it hoteluri ieftine. evident ca am gasit imediat. dar inainte sa fac rezervarea am zis sa caut si ceva review-uri despre unitatile de cazare in cauza. si m-am ingrozit cind am citit…

asa ca am inceput din nou cautarile. totul era peste 60 $/camera/zi. si cu taxe de hotel, statiune si alte cheltuiei ajungeam sa platesc vo 1300 $ numai pe cazare. depasea bugetul alocat…

in disperare am intrat si pe site-urile “oficiale” gen expedia sau altele… baietzii au numai preturi pt hoteluri bune. dar si preturile erau pe masura: depaseam 2000 $.

ultima sansa era hotels.com. baieztii au o gramada de reclame la TV si tocmai de aia NU am vrut sa intru la ei pe site. am zis ca nu strica sa caut. am fost suprins de motorul de cautare foarte precis. am mania de a verifica orice detaliu asa ca in am stat aproape o ora. dupa ce am gasit 3 hoteluri care mi s-au parut bune ca pret, locatie si review-uri am zis sa le compar si cu altele mai scumpe.

am uitat sa zic ca avem 4 criterii:

  • pretul sa fie de maxim 50 dolari/noapte (da, e posibil si in SUA)
  • sa aiba internet wireless gratuit
  • sa fie aproape de Universal Stuidios, Disney World si Seworld
  • sa aiba review-uri bune

revenim. am gasit si vo 3 hoteluri din categoria “mai scumpe” si surpriza! unul dintre ele era la reducere 50% exact in perioada in care mergeam eu in Orlando.

asa cam am lasat imediat primele alegeri si m-am aruncat pe ditamai hotelul de 85 $/zi. era superoferta…

partea funny e ca m-am uitat aiurea pe biletele de avion asa ca am cumparat cele 2 camere cu o zi mai mult. i-am sunat pe baietzii de la hotels.com si ei mi-au dat banii inapoi asa ca am refacut rezervarea. ieftin si eficient.

lectia e simpla: nu cauta marile discount-uri pe site-urile ieftine sau pe google. intra unde trebuie,..

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. vacanta in America | boio.ro
  2. Calatorie spre centrul Americii | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*