cu avionu pe strazile orasului

nu stiu daca imaginile astea au aparut prin presa, dar eu le-am primit acum pe mail si mi s-au parut suficient de impresionante ca sa le dau mai departe.

Este vorba de aeronava scoasa din riul Hudson, New York. Baietzii au facut un mic ocol prin East Rutherford New Jersey. Apasa pe imagine ca sa o vezi in toata splendoarea. chiar merita…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Cu avionul prin oras » ROMANIA INEDIT

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*