breaking news: am gasit buletinul lui Obama

magazinele de suveniruri din SUA vor sa faca bani din orice. dar parca asta e prea de tot. cine ar cumpara Cartea de Identitate a lui Obama sa o tina in buzunar?

sau poate ca politistii lor sunt suficient de prosti ca sa puna botu….

daca vrei sa pari mai rezervat poti sa iti iei un buletin de identitate cu poza si numele lui Elvis, sau un carnet de conducere cu fata lui James Bond.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*