Tehnologia sufrageriei familiei Obama

Familia Obama este una obisnuita. Sau cel putin asta lasa ei sa se vada din tot ceea ce fac. Imaginea de mai jos a fost prinsa de fotograful Casei Albe in timpul meciului de fotbal feminin USA – Japonia.

Daca o vezi la rezolutie maxima (click pe poza) apar detalii interesante, precum jucariile folosite de presedintele american.

Sa le luam pe rand: o camera video Flip, doua telecomenzi pentru un DVD Player si un TV (nu imi dau seama ce marci sunt, dar seamana cu telecomenzile de Sony), un iPad (pe masa din spatele lui Barack), un MacBook Pro (la picioarele lui Michele), un monitor de computer (pare a fi Dell sau Samsung) si o ditamai imprimanta.

Da-mi de veste daca recunosti marca ceasului prezidential sau alte detalii in poza.

© White House

Aia mica pare sa se ingrase. Nu e de mirare… cu atita mancare in fata ei.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

11 Comments

  1. cred ca ceasul e The Commemorative Edition Jorg Gray 6500 Chronograph, nu de lata dar cei de la Jorg Gray se lauda ca e ceasul prezidential.

  2. presedintii americani sunt celebri prin ceasurile lor ieftine. pana si vicepresedintele are un tissot t-watch de 600 dolari.george bush avea un ceas de 50 de dolari, nici clinton, pe vremea pe cand era presedinte nu etala ceasuri scumpe. se pare ca acum e un fel de ambasador pt. panerai. pe cealalta parte a lumii, rusia, presedintii se lauda cu ceasuri de zeci de mii de euro, gen vacheron constantin sau rolex.

  3. Presupun ca in cazul familiei Basescu, ar fi o punga de seminte si o bere Bucegi la 2.5 litri :)… Si eventual o ranga bine pozitionata si Becali pe speed dial, in cazul in care se strica masina prezidentiala.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*