ce altceva e la tv?

nu sunt genul de om care se uita mult la tv. asta poate si pentru ca ani de zile era o obligatie de serviciu. ma refer la partea de stiri. in 10 ani de mass-media am urmarit jurnalele de stiri locale si centrale in fiecare zi. nu ca m-ar fi deranjat…

dupa doi ani juma de america realizez ca am ajuns sa urmaresc 2 mari canale tv: cnn domestic (adica cnn-ul american, local) si Fox.

la cnn imi plac stirile locale si talkshow-urile. la fox imi plac serialele. la ambele ma dearnjeaza pauzele de publicitate lungi si pline de reclame prost facute.

in seara asta aveam de ales intre “House” pe Fox si “LarryKing Live” pe CNN. grea decizie…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*