Rock your Phone – un altfel de Cydia Store

uite la asta nu ma asteptam si nici nu pot sa zic ca i-as fi simtit lipsa. o gasca de developeri a scos azi “Rock your Phone” – o aplicatie prin care poti sa cumperi alte aplicatii pentru iPhone.

Procesul este putin peste mina, dar nu pare greu deloc. trebuie sa downloadezi si sa instalezi un program pe computerul tau. Cu ajutorul programului urmezi niste pasi gen WinPwn si jailbreakuiesti telefonul. In timpul opertaiunii, jucaria iti instaleaza pe telefon o aplicatie numita Rock.app.

in ea vei gasi apoi toate programele disponibile. Ele pot fi folosite pe o perioada limitata (ca si demo), dupa care esti nevoit sa le platesti.

Programul Rock your Phone merge atit pe Windows cit si pe Mac si poate fi folosit cu iPhone Clasic sau 3G cu firmware mai mare de 2.0.1

Ceea ce au omis sa spuna baietzii este ca daca iti duci 3G-ul la 2.2.1 si il jailbreakuiesti cu programelul lor, poti sa ramai cu el blocat la partea de telefon.

Deocamdata avem citeva aplicatii pentru iPhone. Una este Free pentru o perioada limitata, restul au preturi pina la 10$. plata se face prin Pay Pal.

Te tenteaza? Pentru mine, deocamdata nu pare interesanta oferta. dar pe viitor…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Eu am instalat de cateva zile rockapp si mi se pare fain. Ma bucur ca mai exista concurenta pentru cydia si pentru appstore.
    Iar aplicatia profiles e foarte tare! O testez 9 zile cat e trial..dar isi face treaba bine. E utila pentru cei care aveau nokia inainte de iphone si aveau posibilitatea sa puna ce profiluri vroiau. E faina aplicatia ca are si profil automat pentru low-battery (dezactiveaza wifi, 3g, gps, toate alea).

    Ibluetooth merge foarte bine, baietii de pe xsellize au si crackuito deja (de vreo saptamana de fapt). Mai are cateva buguri dar isi face treaba.

    In legatura cu o idee de aplicatie..nu scot astia si o aplicatie care iti ofera posibilitatea sa trimiti orice fisier din iphone pe email?
    Ar fii util, cel putin mie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*