Developeri romani lanseaza un Manual Interactiv pentru iPad

Apple a lansat Textbooks – adica manualele clasice pentru elevii din toata lumea (in special USA) transformate in carti interactive.

O echipa de developeri romani – Ascendia Design a reusit performanta sa se numere printre primii din lume care produce un astfel de Textbook.

Ascendia Design’s Astronomy este o carte interctiva. Este superb realizata si mai ales gratuita. Asa ca o poti descarca si tu.

Alex Malureanu de la Ascendia spune ca in lume sunt 50 de astfel de carti interactive. Ei au lansat-o pe cea cu numarul 7. O performanta pentru o echipa de developeri din Romania. Video spune totul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

2 Comments

  1. Frumos! La cat mai multe…si poate in felul asta scapam de corvoada cumparatului de ghiozdane anual…caci oricum se rup sub greutatea manualelor “alternative”

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*