alo, vrei o melodie?

Apple se joaca iar de-a patentele de inventii. De data asta vine cu unul pe care il vad putin fara rost, dar poate ei stiu mai bine.

Pe scurt, vei putea sa trimiti muzica sau orice fel de multimedia in timpul unui apel. Daca apelul este doar unul voce, nu are nici un sens, dar daca iPhone 3.0 va aduce video-calls, atunci situatia se schimba.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*