doar reclama ii mai salveaza

vodafone romania a ajuns sa recurga la reclama prin google adsense. mai nou i-am vazut pe un filmuletz viddler despre un telefon mobil.

mai bine si-ar plati angajatii sa fie mai politicosi cu clientii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Eu sunt pe Orange de vreo 6 ani si ce ma enerveaza cel mai mult e ca trimit o gramada de mesaje promo… au fost zile in care am primit si cate 5 mesaje…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*