05.11.07 deblocat cu blacksn0w

update: Blacksn0w va fi lansat pe 4 noiembrie, iar pasii, ca de obicei, vor fi aici, pe boio.ro

05.11.07 – daca cifrele astea iti spun ceva, inseamna ca te holbezi la ele in fiecare zi si speri sa apara o solutie de deblocare pentru baseband-ul care le poarta. dupa cum iti spuneam ieri, asteptarea a luat sfarsit!

Balcksn0w este aplicatia ta preferata. George Hotz sustine ca jucaria care apare peste numai citeva zile poate sa deblocheze orice iPhone 3G si 3GS updatat la o versiune de peste 3.1 in iTunes. Asta inseamna ca si telefoanele noi cumparate pot fi deblocate.

Blacksn0w pare sa nu aiba inca un GUI, dar nici nu are nevoie pentru ca va fi instalat pe calea blackra1n.

Video de mai jos spune totul. sau… nimic :)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

10 Comments

 1. nu pot nici macar sa fac nici macar jailbreak.am un 3g.si i-am facut update din itunes cu 3.1.2.inainte de asta ii facem jailbreak cand vroiam acuma nu ma mai lasa ,dupa ce ii dau make it rain intra in recovery mode si aapoi ramane ecranul negru si ii scrie done wait for reboot si sta asa pana il inchid eu de buton.nu imi apare poza lui geo cum am vazut pe net.ce sa fac ?astept orice sugestie.mersi mult

 2. am folosit si eu blacksn0w si merge perfect.
  3GS 3.1.2(upgradata prin iTunes)

  salvat inainte SHSH cu umbrella si apoi prin cydia automat.

 3. Are cineva probleme cu deblocarea? Dupa ce dati restart la telefon vi se anuleaza jailbreak+unlock? Am un amic cu un 3GS nou-noutz care se plange ca la restart pierde jailbreak+unlock si il pune sa activeze telefonul.

  Ms anticipat.

 4. Scuze Adi, am mai postat ceva intrebari, mai devreme.
  Se pare ca, asa cum spui mai sus, si la 3gs-ul luat de 4 zile de la Orange, la fiecare restart trebuie conectat la un calculator cu blackra1n. Ce este ciudat ca nu pot sa instalez Cydia, pe la jumatatea instalarii imi da eroare (asta pe Windows, ca pe Mac Os X nici nu merge).
  Ceva idei?
  Multumesc anticipat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*